Із професійним святом ветеранів-будівельників Рівного привітав Віктор Шакирзян

Сьогодні, 10 серпня, із заслуженими працівниками будівельної галузі Рівного зустрівся Віктор Шакирзян, голова громадської організації «Рівне Разом». Крім вітань, учасники зустрічі обговорили проблемні питання, які хвилюють заслужених працівників галузі. Це зокрема, хаотична забудова та зношений житловий фонд, ремонт якого ліг на плечі самих мешканців Рівного.

Учасники зустрічі переконані, що наше місто зараз як ніколи потребує господаря, який здатен втілити планову і продуману розбудову Рівного. Ветерани-будівельники сподіваються, що їм на зміну вже незабаром прийде молоде енергійне покоління, яке зможе відродити славу Рівного, як одного з найбільш чистих і квітучих міст України.

Від імені організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян вручив ветеранам-будівельникам подяки та грамоти, а також подарункові сертифікати й сувеніри.

«Сьогодні ми відзначаємо людей, які збудували місто, створили обличчя Рівного таким, яким ми його бачимо тепер. Спілкуючись з ветеранами будівельної галузі відчуваєш, що таке професійність, чіткість, пунктуальність і дисципліна. Заслужені будівельники прийшли на зустріч з великою кількістю пропозицій, з тим, що реально можна зробити вже зараз, щоб покращити ситуацію у Рівному», - розповів голова громадської організації Віктор Шакирзян.

За його словами, надзвичайно важливо не забувати про внесок ветеранів-будівельників у розбудову нашого міста. Це люди із колосальним професійним досвідом і у них багато чому може навчитись молодь.

Читайте також