Карантин - не канікули: у Рівному для дітей ввели жорсткі заборони

Фото - ілюстративне

Сьогодні, у понеділок, 23 березня, на оперативному засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС у Рівному вирішили посилити карантинні заходи, ввівши ряд нових обмежень.

Міський голова Рівного Володимир Хомко зазначив, що вони прийняли ще більш жорсткі рішення, аби мінімалізувати ризики зараження небезпечною хворобою Covid-19. У Рівнераді кажуть, що нові заборони під час карантину створять для містян додаткові незручності, але дадуть можливість вберегтися від захворювання.

Як ми вже повідомляли, з 26 березня в місті повністю припиняється рух усіх видів громадського транпорту. Втім, рід нових заборон стосується дітей.

Так, вже від завтра, з 24 березня, в Рівному заборонено дітям гуляти і перебувати на дитячих і спортивних майданчиках. Крім цього, дітям віком до 14 років перебувати в місті без супроводу батьків забороняється.

Нагадаємо, що станом на нинішній ранок в Україні є 73 хворих на коронавірус, 26 з яких виявлено лише за минулу добу. У Рівненській області поки немає жодного офіційно підтвердженого випадку захворювання на Covid-19. Втім, нині у трьох людей з Рівненщини є підозра на інфікування цією хворобою.

Читайте також