Хлопчик із Рівненського району віддав зібрані кошти для хворих діток

Благодійний фонд "Скарбниця Надії" продовжив акцію "Копійки рятують життя" до 1 грудня через те, що багато небайдужих продовжують нести копійки. 

"Деякі школи та садочки тільки розпочали збір монеток і пішли на карантин, а дехто лише почув про акцію і розпочинає збір. Ми навіть не сподівались, що ви - така сила і що вас так багато!"

Також на сторінці фонду зазначили, що хлопчик Артемко Мельничук з Клеваня приніс свою скарбничку. Зібрані кошти підуть на лікування хворих на онкологію діток. 

У фонді зазначили, що багато школярів долучились до акції:

"Також нам передають кошти з різних шкіл та садочків. Вчора ми завітали до НВК Колегіум і забрали їхні скарби. Безмежно дякуємо за допомогу! Також до нас прийшли представники НВК № 14 з монетками, які збирали їх учні. Копійки з ЗОШ №16 вже перераховані і здані в банк. Дивовижні хлопці та дівчатка з ПЛАСТових гуртків Колоденки та Здолбунова також зібрали свої копійочки. Дякуємо всім вам. Вибачте, що не можемо написати про всіх і сфотографуватись зі всіма. Вас справді дуже багато! Дякуємо також всім дітям та представникам різних фірм, які приносять нам свої монетки на офіс", - йдеться на сторінці фонду. 

Фото - фейсбук-сторінка Благодійного фонду "Скарбниця Надії".

Читайте також