Хлопці з Нетішина на краденій машині врізались у зупинку і дитячий майданчик на Рівненщині - авто лишили в полі

О пів на третю ночі 22 листопада 32-річний мешканець села Оженин Острозького району повідомив до поліції, що його побили невідомі особи та забрали автомобіль «Toyota Avensis».

Трапилось це на одній із вулиць Оженина. Провоохоронці встановили, що між водіями двох автомобілів виник конфлікт, причиною якого нібито став водій «Toyota Avensis». Внаслідок подальшої сутички 32-річному водієві невідомі завдали удари в обличчя та незаконно заволоділи його авто, - йдеться у повідомленні від поліції. 

Автомобіль поліцейські знайшли в полі біля села Стадники Острозького району. Він був побитий. Як з’ясувалося, викрадач скоїв перед тим наїзд на зупинку громадського транспорту та пошкодив дитячий майданчик у селі Оженин. Слідчі на місці події вилучили із транспортного засобу усю необхідну слідову інформацію.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України, за результатами проведених розшукових заходів та слідчих дій поліцейські Острозького відділу поліції вийшли на слід зловмисників.

Ними виявилися четверо жителів Нетішина — 19-ти, 20-ти, 22-х та 23-х років. Хто із них саме був за кермом і яка участь кожного із них у скоєному злочині — встановлюють слідчі. 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також