Хомко преміював у квітні своїх заступників та начальників управлінь

фото ілюстративне

Міський голова Рівного Володимир Хомко підписав низку розпоряджень про преміювання працівників апарату ради та виконкому. За підсумками роботи за квітень премії у розмірі 150% посадового окладу отримають заступник начальника управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк, заступник начальника житлово-комунального господарства Олена Москальчук, начальник управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Сергій Гемберг, начальник управління ЖКГ Ярослав Сахнюк, начальниця управління праці та соц. захисту населення Віра Мельник, начальниця управління забезпечення надання адміністративних послуг Юлія Шигорева, начальник управління земельних відносин Сергій Таргоній, начальник управління економіки міста Микола Кирея.

Преміювати у розмірі 200% посадового окладу Володимир Хомко розпорядився начальницю управління комунальною власністю Наталію Поліщук та начальника управління бюджету і фінансів Віктора Шульгу.

Також премія буде виплачена працівникам апарату ради і виконкому, зокрема заступники міського голови та начальники самостійних управлінь, служб та їх заступники отримають додатково 100% посадового окладу

Секретар міської ради Сергій Паладійчук отримає 120% премії за квітень. Премію в розмірі 100% отримає керуючий справами виконкому Петро Середюк. У документі зазначено, що консультант міського голови Олександр Джигирей отримає 150% посадового окладу. Свого водія Володимир Хомко преміював у розмірі 130%. До слова, усі водії, що працюють у Рівненській міській раді отримають премію у розмірі 100%.

Також премії у розмірі 120% посадового окладу отримають секретар керівника, старші інспектори Григорій Галаш та Ольга Чебан, у розмірі 100% - старші інспектори Тетяна Потапчук та Валерій Данілов, оператор комп'ютерного набору та комендант, у розмірі 40% - начальник управління, начальники відділів, заступники начальників відділів, завідуючі секторів, головні спеціалісти, головні спеціалісти-юристи, головний спеціаліст-секретар адмінкомісії, спецалісти І категорії та радник.

Надбавки за шкідливі умови праці та премії у розмірі 75% від посадового окладу отримають прибиральниці.

Працівники виконавчих органів міської влади отримають 40% премії від посадового окладу.

Читайте також