Кого на Рівненщині перевірить податкова служба у 2019 році?

фото ілюстративне

На сайті ДФС України оприлюднено План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2019 рік

Пунктом 77.1 ст.77 Податкового кодексу України визначено, що план-графік документальних планових перевірок на поточний рік оприлюднюється на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову та митну політику, до 25 грудня року, що передує року, в якому будуть проводитися такі документальні планові перевірки.

На сайті ДФС України http://sfs.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/362017.html 22.12.2018 року оприлюднено план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2019 рік.

Як повідомили сьогодні в ГУ ДФС у Рівненській області існує ризикоорієнтований підхід до діяльності платників податків та здійснення їх планування до перевірок. Перевіряються лише ті суб’єкти господарювання, які мають ризики щодо несплати податків та зборів, крім того, акцент у контрольно-перевірочній роботі робиться на великий бізнес. Якщо говорити мовою цифр, до плану–графіка проведення документальних планових перевірок у поточному році включено лише 68 суб’єктів господарювання – юридичних осіб, що вдвічі менше як минулого року.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області

Читайте також