«Кохання поза часом»: сьогодні в Рівному одружують по-особливому (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні, 14 лютого, у Рівненському міському ДРАЦСі до Дня Святого Валентина молодята одружуються по-особливому. Шлюби реєструють в рамках проекту від Міністерства юстиції - «Кохання поза часом».

Уже зареєстровано 40 пар, які сьогодні в місті візьмуть шлюб.

Одні з молодят – Тарас та Марія поділилися своїми емоціями:

«Ми щасливі. Коли ми подавали заяву до ДРАЦу, це була перша дата, яка можлива після терміну очікування. Друзі були дуже раді та здивовані».

«Сьогодні по всій території України одружуються сотні, а той тисячі пар, поєднують свої серця. Пари, приходьте, одружуйтеся, а про документи подбає Міністерство юстиції. Станом на обід вже є біля 10-15 пар, записано на сьогодні на реєстрацію близько 40 пар. Сподіваюся, число збільшиться», - зазначив начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Микола Станіщук.

Також пан Станіщук привітав молодят:

 Відтак, проект передбачає святкове оформлення залу: фотозона, святкова арка та скрипалька. До того ж, пара, яка сьогодні одружилася найпершою, отримає подарункові сертифікати від ТРЦ «Екватор».

Також сьогодні усі закохані пари, які мають намір одружитися, зможуть подавати до Рівненського міського відділу ДРАЦС заяву на реєстрацію шлюбу аж до опівночі - 24:00 години.

Олеся БОРОВЕЦЬ

Читайте також