Коли на Рівненщині нарешті припиняться дощі?

Вже чотири дні поспіль на Рівненщині лиють дощі. Якщо у минулі дні опади час від часу припинялися, то сьогодні дощить бувально впродовж усього дня. Відтак, рівняни вже нарікають, що липень - аномально холодний і мокрий та навіть жартують, що "цього року літо вдалося, шкода лише, що загар крізь куртку не береться".

Втім, можемо трішки підбадьорити стомлених дощем, адже вже післязавтра небо над Рівненщиною трохи проясниться.

Завтра, 3 липня, стане вже тепліше - температура вдень підніметься до 17 градусів, а вночі становитиме 10 градусів тепла. Хоча впродовж дня ще йтиме легкий дощ і буде хмарно з проясненнями.

Проте вже у середу, 4 липня, на Рівненщину нарешті повернеться літо і світитиме сонце, а дощі припиняться. Стовпчик термометра досягне максимальної позначки у 22 градуси вдень і 12 - вночі.

У четвер, 5 липня, стане ще тепліше. Повітря прогріється до 25 градусів тепла вдень і 13 - вночі. Буде хмарно з проясненнями і без опадів.

У п'ятницю, 6 липня, буде найкраща погода цього тижня - буде ясно і впродовж дня світитиме сонце, а температура повітря становитиме до +27 градусів вдень і 16 - вночі.

У суботу, 7 липня, ще збережеться хороша помірна літня погода. Впродовж дня світитиме сонце, яке час від часу заходитиме за хмари. Опадів не очікується. А повітря надворі прогріється максимум до 25 градусів вдень та 15 - вночі.

Втім, вже у неділю, 8 липня, на Рівненщину знову повернуться дощі, хоча без значного похолодання. Температура становитиме +24 градуси вдень і 14 - вночі. Приблизно така ж погода буде ще і в понеділок, 9 липня.

Проте вже з вівторка, 10 липня, дощі знову припиняться, але температурний режим збережеться, як у попередні дні. Наразі синоптики передбачають теплу сонячну суху погоду без опадів аж до вівторка, 17 липня.

Проте загалом у липні 2018 року, за прогнозами метеорологів, погода буде все ж переважно дощовою з мінливою хмарністю та помірним температурним режимом - буде тепло, але не спекотно.

Читайте також