Колоритний ярмарок, лицарські бої та парад вишиванок: у Рівному втретє відбувся "Бульба-фест" (ФОТО)

У Рівному відбувся грандіозний фестиваль-ярмарок "Бульба-фест". Захід пройшов вже втретє і цьогоріч в рамках реалізації проекту “Громадський бюджет Рівного”. Впродовж 18 та 19 серпня територія перед стадіоном "Авангард" перетворилася на справжнє фестивальне містечко: можна було зустріти в ярмарковій зоні близько сотні товаровиробників з усієї України та почастуватися смаколиками від гостей у фуд-зоні.

Окрім цього на дводенному святі була насичена концертна програма. В перший день свята виступали популярні "Без обмежень", які на свій виступ зібрали десятки тисячі рівнян та гостей фестивалю. Другого дня унікальними учасниками "Бульба-фесту" були  лицарі з Львівщині, котрі в обладунках билися вогняними мечами та розважали публіку своїми "не дитячими" конкурсами.

Також на сцені виступали рівненькі гурти, вихованці місцевих палаців культури та переможці фестивалів. Були презентації одягу від Всеукраїнських й місцевих торгових марок, парад вишиванок та багато інших розвах і виступів. Не оминули увагу рівняни і фотозони та відпочивальні локації фесту. Відвідувачі із захопленням розглядали їх та залюбки фотографувалися на колоритних та стилізованих декораціях.

Переглянувши стрічку у соціальних мережах, можна з впевненістю сказати, що Третій Всеукраїнський фестиваль-ярмарок "Бульба-фест" пройшов дуже яскраво та гучно. За словами організаторів, навіть погода посприяла, аби фестивальний вікенд вдався на славу, а рівняни малу змогу гарно відпочити на сімейному святі.

Читайте також