Коронавірусу на Місяці немає: рівнянин зі свого балкону перевіряв космічні тіла

Рівнянин Олексій Семещук, який захоплюється астрофотографією, знімкує космічні тіла зі свого балкону. Так, нещодавно фотограф поділився на своїй сторінці у Facebook знімком Місяця, жартівливо зазначивши, що шукав там новий небезпечний вірус.

Своє захоплення астрофотографією Олексій почав ще з дитинства, а от придбати перший телескоп вдалося лише близько чотирьох років тому. З того часу за допомогою телескопу він почав фотографувати різні космічні об’єкти зі свого балкону у Рівному.

Однак не лише супутник Землі потрапляв в об’єктив астрофотографа – різні туманності, зорі, Сонце та навіть Венера ним також зафіксовані.

Фото - Олексій Семещук

Олексій фотографує переважно зимою: цієї пори можна зробити низку хороших знімків, адже повітря доволі чисте. Літо  - найменш вдала пора для мисливців на зірок, бо зробити вдалий кадр фотографу заважатиме турбуленція, світлове забруднення та випари від будинків. До слова, разом зі своїми друзями Олексій створив сайт астрофотографії, на якому публікує не тільки свої знімки, а й актуальні новини, дослідження та відкриття космосу.

Читайте також