Кошти виборчого фонду, автівки та тисячі доларів готівкою: що задекларував міський голова Рівного

Фото зі сторінки міського голови у Фейсбуці

Міський голова Рівного Олександр Третяк подав декларацію про доходи за 2020-й рік. З нерухомості він вказав земельну ділянку, площа якої 630 квадратних метри в селі Корнин Рівненського району. Проживає міський голова в квартирі на 34 квадратних метри в обласному центрі, якою користується безоплатно.

З транспортних засобів, які задекларував мер Рівного, Volkswagen PASSAT CC 2009 року випуску, придбаний у 2019-му році, а також MERCEDES-BENZ VITO 111 CDI 2005 року випуску, яким Олександр Третяк володіє із 2016-го.

Ілюстративні фото

У 2020-му році, згідно з декларацією, Олександр Третяк отримав майже 103 тисячі гривень заробітної плати за роботу на посаді керівника Рівненської духовної семінарії і Академії Християн Віри Євангельської та більше тисячі гривень процентів і бонусів від Приватбанку.

За місяць роботи на посаді міського голови (грудень 2020) Олександр Третяк отримав 41 тисячу гривень і тисячу гривень додаткового блага від міськвиконкому.

Також у своїй декларації Олександр Третяк відобразив кошти, які він отримав як внесок у виборчий фонд кандидата. Загалом це понад 580 тисяч гривень від фізичних осіб та 500 тисяч гривень від  РТО ПП "Європейська солідарність". Ще близько 90 тисяч гривень – перекази від іноземних громадян.

Із грошових активів у міського голови Рівного задекларовано 36 000 доларів готівки та близько 40 тисяч гривень на банківських рахунках.

У декларації мера зазначені і кошти, які були використані на оплату розміщення політичної агітації. Їх сума становить понад 326 тисяч гривень. Освоєні вони були 12-13 листопада 2020-го року.

Читайте також: Майже пів мільйона зарплати та квартира у столиці: чим багатий голова Рівненської ОДА?

Читайте також