Крах реформ: «медичний» договорняк у Рівному

Шило на мило?

Минулого четверга Рівне сколихнула звістка про те, що Вікторія Покоєвчук, яка успішно очолювала це управління майже 2 роки, написала заяву на звільнення. Варто зазначити, що жодних об’єктивних причин на це не було. Свою роботу пані Вікторія завжди виконувала добре. Усі медики та активісти не можуть сказати жодного негативного слова про неї. Втім, очевидно, у керівництва міста знайшлись на те свої причини.

Новим начальником управління охорони здоров’я міста став 35-річний Віктор Іськів, який раніше працював заступником начальника відділу організаційної і лікувально-профілактичної роботи обласного управління охорони здоров`я. За фахом він - дитячий лікар-ортопед-травматолог, ким і працював колись у Рівненській обласній дитячій лікарні. Варто також додати, що у 2014 році пан Іськів був одним із претендентів на посаду головного лікаря цієї лікарні, втім, тоді депутати підтримали не його, а свого колегу по раді Віталія Бойка.

Головного лікаря Рівного Віктора Іськіва нині офіційно представила медикам заступник міського голови Галина Кульчинська.

Читайте також