Легендарний рівненський нічний клуб «Магнат» відновлює роботу за участю івент-агенції Legendary

У суботу, 24 липня, у Рівному відновить роботу легендарний місцевий заклад – нічний клуб «Магнат», що по вулиці Степана Бандери, 61.

Вечірку у закладі організовує відома івент-агенція «Legendary_rv», яка вже протягом двох років займається підготовкою та проведенням масштабних івентів у місті Рівне.

«Я дуже любив НК «Магнат» і був дуже засмучений, почувши, що він зараз не працює і нічого у закладі не відбувається. Тому ми з командою вирішили відновити його роботу, хоча б на один вечір. Зараз це у наших силах, тож чому б цього не зробити, і не дати людям можливість прокайфувати так само, як і ми колись.

Чи буде цей захід одноразовим? Будемо дивитись. Хотілось би робити заходи у цьому легендарному закладі. Сподіваємось, це допоможе місту нарешті розтрястись. Хочеться зробити щось дійсно круте.

На заході буде крута атмосфера олдскульної туси, тож запрошуємо усіх, будемо раді вас бачити», - сказав один з організаторів «Legendary» Назар.

Вечірка розпочнеться у суботу, 24 липня, о 20:00, вартість входу – 100 гривень.

У програмі заходу конкурси з подарунками, флеш-моби, сет від DJ West, а також безліч позитивних вражень та незабутніх емоцій.

Додаткову інформацію можна знайти у Instagram @legendary_rv або за телефоном 063-376-0221.

Діють вікові обмеження. Вхід на вечірку з 18 років.

*На правах реклами.

Читайте також