Льодяний трон, фаєр-шоу та колядки: у Рівному «На Щасливому» гучно відсвяткували свято Водохреща (ФОТО)

У суботу, 19 січня, в одне з найбільших релігійних свят – день Хрещення Господнього у Рівному у парку на території житлового комплексу "На Щасливому" для усіх рівнян провели гучне масове свято з концертом, розвагами, фотозонами та частуваннями.

На гостей свята чекала насичена і цікава програма.

Зокрема, впродовж вечора для рівнян та мешканців мікрорайону колядували та шедрували народний художній колектив «ВЕСНЯНКА», народний аматорський колектив Рівного та учасниця проекту «Голос. Діти» Катерина Качановська, яка також виконала і відомі новорічні світові хіти. Крім цього, гості свята побачили цікаву різдвяну виставу «Під Віфлиємською зіркою» від театру «Зорецвіт». А любителі сучасної музики мали змогу потанцювати під запальні треки популярної музики в авторській обробці рівненського DJ Alex.

А завершилось свято неймовірно красивим і захопливим фаєр-шоу.

Також під час святкування Водохреща у ЖК «На Щасливому» рівняни могли поласувати смачним шашликом, ароматними ковбасками, запашною рибою на грилі, традиційним бограчем, козацьким кулішем, печеною картоплею та почаркуватися гарячим глінтвейном, смачним узваром або ж зігріваючими наливками.

Однією з родзинок свята вже традиційно стали унікальні казкові освітлені фотозони. Відтак, присутні могли сфотографуватися біля головної красуні-ялинки житлового комплексу, оригінальних сніговиків, гігантських кованих освітлених цифр «2019», а також на справжньому троні з льоду з підсвіткою.

До слова, забудовник житлового комплексу «На Щасливому» постійно дбає про своїх мешканців та часто організовує для них різноманітні відпочинкові заходи та святкування, аби кожен житель мав можливість весело, цікаво та з користю у родинному колі проводити свої свята та вихідні.

 

*на правах реклами

Читайте також