"Людину зцілює природа": у Рівному пройде благодійна акція на підтримку доньки рівненського журналіста

У рамках "Музейних гостин 2018", що відбудуться у Рівному 19 травня, пройде благодійна акція на підтримку хворої доньки рівненського журналіста Віталія Голубєва. Така ідея виникла в організаторок "Фрімаркету по-рівненськи" Вікторії Назарук та Катерини Мельничук.

Під час благодійної фотосушки "Людину зцілює природа" будуть презентовані авторські аматорські фото природи. На звороті кожної світлини буде розміщена інформація з контактами батьків маленької дівчинки Іванки Голубєвої та реквізити для допомоги. Кожен зможе зробити пожертву на презентації фотосушки, отримавши на згадку фото або смаколи від засновці домашньої пекарні Cukolini Ольги Шлихтюк, або ж перерахувати кошти на картку батьків. 

Нагадаємо, 10 квітня у родині рівненського журналіста, викладача Національного універститету "Острозька академія" Віталія Голубєва народилась донька Іванна. Дружині Віталія - Юлії Новак-Голубєвої радили зробити аборт, адже лікарі помітили вади в дитини ще до її народження, проте пара вирішила залишити дівчинку. Після народження Іванки медики виявили в неї спинномозкову грижу та гідроцефалію головного мозку. Родина оплачувала перші оперативні втручання та лікування самотужки, проте наразі потребує допомоги.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку 4731 2191 1099 8386.

Читайте також