Маленький рівнянин просить допомогти у боротьбі з рідкісною генетичною хворобою

фото - Фейсбук

Він - один з сотні: дитина з надзвичайно рідкісною хворобою потребує допомоги, пише Телеканал "Рівне 1".

У хлопчика виявили рідкісне генетичне захворювання: дитині терміново потрібна операція з пересадки кісткового мозку від донора, оскільки батьки як донори не підходять.

Маленькому Максиму Лук'янюку з Демидівки поставили діагноз – вроджений імунодефіцит: Х-зчеплений лімфопроліферативний синдром 1-го типу. Це дуже рідкісне генетичне захворювання. У світі відомо всього близько 100 випадків хвороби.

Єдиний шанс одужати – трансплантація кісткового мозку за кордоном. Без операції діти з таким діагнозом не доживають до 10-річного віку.

Рідні Максима звертаються за допомогою: - Нашому хлопчику згодилась допомогти клініка Верони, Італія. Ми вже зібрали з допомогою небайдужих людей 35280 євро та перерахували на рахунок клініки 25000 євро для типування крові. На превеликий жаль, держава змушує нас самостійно боротись за життя нашого синочка. Залишилось зібрати 84720 євро. Загальний рахунок за лікування,з пошуком донора включно,який надіслала клініка, 120 тис.євро. Для нашої сім'ї ця сума непосильна, а час не чекає! Будь-яка інфекція може коштувати Максимкові життя! #helpMaxLukianiuk

Вся родина вірить і надіється на одужання маленького Максимка та просить допомоги у небайдужих.

Читайте також