Мама померлого активіста і журналіста подала проект на громадський бюджет Рівного

Фото - Тетяна Мельничук

Мама померлого рівненського громадського активіста та журналіста Олександра Мельничука - Тетяна Мельничук подала проект на громадський бюджет Рівного.

Проект №54 має на меті облаштування комфортного мультиспортивного майданчика для дворового футболу, баскетболу і волейболу на вулиці Соборній. 

"Основною метою проекту є підтримка розвитку спорту у місті Рівному й забезпечення рівних можливостей для занять футболом, баскетболом та волейболом в якісних комфортних умовах - як на любительському, так і професійному рівні. Облаштування мультиспортивного майданчика зі штучним покриттям на вул. Соборній (двір будинків Соборна БОС 287, 291 та 69) дозволить забезпечити дітям та молоді можливість грати у футбол, баскетбол та волейбол в якісних та безпечних умовах, отримувати від цього задоволення без ризику травмування на невідповідному покритті. Облаштування майданчика дозволить не лише просто грати в футбол, баскетбол та волейбол дітям з сусідніх будинків, а навіть проводити змагання дитячо-юнацького рівня," - йдеться в описі проекту.

Бюджет проекту становить майже півтора мільйони гривень. Проголосувати за нього можна в ЦНАПі (м-н Просвіти, 2), в Рівненській міській раді (Соборна, 12а) або на сайті до 1 жовтня

Друзі, близькі та знайомі Олександра Мельничука підтримують ініціативу його мами та діляться цим у Фейсбуці.

 

Читайте також