Майбутні мами проїдуться вулицями Рівного на лімузинах (ФОТО)

http://charivne.info

У Рівному проект «Пузата мама-2018» не припиняє дарувати сюрпризи та приємні емоції його учасницям. Відтак, вже 19 вересня на майбутніх матусь чекає неймовірний день під назвою Вечірка вагітних, або Baby Shower, в якій візьмуть участь усі фіналістки конкурсу. Про це повідомляє портал ЧаРівне.

Головна мета – підбадьорити майбутню матусю, зарядити її гарним настроєм та позитивними емоціями.

 

Тематична вечірка вагітних має назву «Baby Shower». Це - жіноча вечірка в честь майбутньої мами та її малюка. 

Захід відбудеться  у  затишному й колоритному ресторані Рівного "БарМаки".

Для матусь тут вже готують справжній банкет та чимало яскравих сюрпризів. 

В ідеологію ресторану закладено принцип приготування здорової їжі. Це безперечно, є важливою складовою для усіх відвідувачів, особливо майбутніх матусь.

Також  у ресторані "БарМаки"  створять свою неповторну атмосферу, підлаштовану під "вагітну" аудиторію, аби позитивні емоції отримали разом із майбутніми матусями отримали також і їхні малюки у животиках.

Справжньою родзинкою вечірки буде поїздка на лімузинах від компанії "ІкваПрокат" .

На них матусі з самого центру Рівного вирушать на фотосесію від фотографа Дмитра Шпака. Крім того, під час вечірки будо розіграно подарунки  від Майстерні подарунків Box of love.

 А ще для майбутніх матусь готують Candy Bar від агенції свят "Вухате зайчення"А головним «героєм» святкового столу буде смачний торт від рівненського кондитера Ольги Григорук та домашньої кондитерської «Солодке життя».

  

  Більше новин проекту -  у рубриці ПУЗАТА МАМА

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2018" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у:

 

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Даниловафахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point"аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова" та "АкваРаю." 

 

Читайте також