Майже 6 тисяч школярів Рівненщини здаватимуть пробне ЗНО

Реєстрація для участі в пробному ЗНО тривала з 9 до 31 січня 2018 року. На Рівненщні для участі в цьому зареєструвалися 5600 учнів.

Відтак, у області планують облаштувати  32 пункти проходження пробний тестів.  До числа цих закладів відносяться  загальноосвітні шкільні заклади,  професійно-технічні і вищі навчальні заклади І та ІІ рівнів акредитації.

Так, березня уже  24 березня відбудеться пробне ЗНО з української мови та літератури. Усього по області на його проходження зареєструвалося 4900 школярів.

Натомість пробний тест із  історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, будуть оприлюднені на інформаційних сторінках 30 березня – з української мови і літератури, з інших предметів – 6 квітня. 

Нагадаємо, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. 

Читайте також