Мер Рівного напередодні Великодня звернувся до керівників релігійних конфесій (ВІДЕО)

Фото - РВ

Міський голова Рівного Володимир Хомко напередодні одного з найбільших релігійних свят - Великодня звернувся до очільників усіх релігійних конфесій із закликом бути свідомими під час карантину та контролювати дотримання усіх карантинних обмежень прихожанами храмів і церков.

Крім цього, він закликав перевести усі святкові богослужіння в онлайн-режим, аби убезпечити містян від інфікування коронавірусом, адже саме від того, наскільки кожен буде дотримуватися усіх правил карантину, і залежить здоров'я не лише тих, хто прийде до церкви, а й тих, з ким вони спілкуються та проживають.

"Попереду великі релігійні свята. І від нашої поведінки буде залежати, як ми переживемо цей складний час і скільки буде хворих. Будь ласка, переведіть служби в режим онлайн. Зробіть все, щоб навіть, якщо люди таки прийдуть до церкви, аби кожен з них дотримувався дистанції, щоб відстань між людьми була щонайменше 4 метри, щоб всі були в масках, щоб у церкві всередині було не більше 10 чоловік. Пам'ятайте: від того, як ми виконаємо ці правила, залежить здоров’я не лише тих, хто прийде до церкви, а й тих, хто поруч із ними, всіх рівнян.", - йдеться у зверненні Володимира Хомка.

 

 

Читайте також