Мешканці провулку в Рівному скаржаться на шалений рух авто і відсутність тротуару

Щоденно мешканці провулку Шпанівський змушені ризикувати життям. На вулиці шалений рух авто та немає тротуару.

«Ми не просимо закрити вулицю, ми просимо зробити так, щоб цей рух був безпечним. Вони як їздили, так і будуть їздити. Але питання в тому, аби обмежити все за правилами, обмежити швидкість і зробити умови, щоб можна було пересуватись дітям безпечно», - розповідає місцева мешканка Ірина Петрик-Щокова.

«Люди роками писали звернення, але їх не чули. Чергове їх звернення уже до нового складу ради знайшло відгук. Буду ставити питання перед виконавчими органами з вимогою знайти рішення, адже щодня цією дорогою поруч з машинами ходять десятки людей в тому числі й діти, які йдуть до школи, - зазначає з цього приводу секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. - Вимагатиму також, аби до розробки рішень долучили й представників тутешньої громади. Нова міська рада має бути відкритою й працювати прозоро під контролем рівнян. Тільки так влада може бути справді ефективною».

«Ми встановили при в’їзді з вулиці Волинської Дивізії дорожні знаки, які обмежують швидкість. Дійсно, наші водії не дивляться на дорожні знаки, а їдуть, як їм заманеться. Дійсно, діти коли виходять із дворових територій на проїжджу частину – це є небезпека», - в.о. начальника управління ЖКГ додав Володимир Лапюк.

Читайте також