Мешканці Сарн скаржаться на поламані каналізаційні люки

Фото - Фейсбук

На вулиці 8 Березня у місті Сарни в розламаний каналізаційний люк поставили гілля, аби ніхто не травмувався. Інна Сивач опублікувала фото цієї ситуації і зазначила, що неподалік постійно перебувають діти, які можуть травмуватись. Користувачі соцмереж у коментарях зазначають, що розламані люки – не в одному місці в Сарнах. Зокрема, аналогічні ситуації і на вулиці Соборна. Також зазначається, що люки поламані вже давно.

Оксана Фесянова: Ці люки скрізь проломані по вул. Соборній та вул. 8 Березня і скрізь з них торчать гілляки!!! Дідько знає з якого матеріалу вони виготовленні, що відразу попроламувались!!! А попереду шкільний сезон... осінь, зима... добре, якщо обійдеться без травм і нещасних випадків!!!

Рая Аврамишина: Напевно ждуть якогось, не дай Бог, нещасного випадку,тоді будуть міняти, сама хожу тудою кожен день, діти не раз заглядали в ту дірку, теж робила зауваження цим дітям. Але ж діти неконтрольована юрба, до кожної дитини сторожа не приставиш і за руку водити не будеш.

Іванка Радчук: Та ці люки взагалі, схоже суцільна бутафорія. Як би там не танцювали чи не пригали діти, але це не нормально ставити такий одноразовий непотріб! Сьогодні діти пострибали, а згодом, коли листячком присипле чи сніжком, туди і дорослий дядя чи тьотя із надмірною вагою вгодить. І це вина тих, кому саме такі люки було вигідно поставити.

Читайте також