Мешканцям чотирьох гуртожитків у Рівному «відрізали» світло

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

У редакцію «Рівне Медіа» звернулися мешканці гуртожитку на вулиці Льонокомбінатівській, 15 у Рівному. Від самого ранку людям відключили електроенергію.

Прес-секретарка «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова повідомила, що управляюча компанія «Рівне Дім Сервіс», яка обслуговує будинок, заборгувала підприємству понад 400 тисяч гривень.

У «Рівнеобленерго» пропонували управляючій компанії сплатити бодай частину боргу, аби мешканці якомога швидше отримали електроенергію, однак замовник упродовж сьогоднішнього дня не виходив на зв’язок.

Ми зв’язалися з керівником управляючої компанії «Рівне Дім Сервіс» Миколою Ніколайчуком. Чоловік підтвердив наявність заборгованості. Він додав, що самі мешканці заборгували 50% плати за електроенергію. При цьому додав, що перемовини щодо варіантів ліквідації боргу наразі ведуться з «Рівнеобленерго». Загалом без світла залишились чотири гуртожитки.

Самі ж мешканці гуртожитків, зокрема ті, які вчасно платять за електроенергію, бідкаються, що змушені розморожувати холодильники та сидіти без інтернету та телебачення.

Читайте також