Міський голова Рівного візьме участь у інтерактивній передачі «Rivne Today»

Фото - відкриті джерела

Рівненський міський голова Олександр Третяк сьогодні з 20.00 до 21.00 візьме участь у регулярній інтерактивній передачі «Rivne Today» (переклад – Рівне сьогодні), яка виходить у новій соціальній мережі Clubhouse.

Цю передачу вже третій тиждень ведуть медіаексперт Сергій Ющишин, радіоведуча Юлія Гемберг та громадський активіст Антон Трофімчук.

Зустрічі мають формат відкритої дискусії, тому свої запитання до міського голови кожен матиме можливість поставити наприкінці розмови. Однак, для цього потрібно мати Iphone та бути зареєстрованим у соціальній мережі Clubhouse.
Для зареєстрованих користувачів Clubhouse ефір буде доступний за цим посиланням: https://www.joinclubhouse.com/event/Mzr8EVV4

Додамо, що «Rivne Today» виходить із понеділка по четвер рівно о 20:00. Автори запрошують цікавих гостей та піднімають актуальні питання Рівного та регіону. Для прикладу, завтра, у середу, гостем передачі буде заступник голови Рівненської облдержадміністрації Сергій Гемберг. А у четвер гості будуть обговорювати тему вивісок та реклами у місті.
Слідкувати за анонсами Rivne Today на Clubhouse – можна у спеціально створеній Фейсбук-групі: https://www.facebook.com/groups/rivnetoday

Читайте також