Міський голова розповів, чому в Рівному погано розчищені пішохідні зони

Сьогодні вулиці Рівного рясно засипало снігом і це спричинило певні незручності для містян. Якщо проїзна частина прочищена, то пішохідні зони переважно в снігу.

Міський голова Рівного Олександр Третяк пояснив, що два міні-трактори, які очищають пішохідні зони – зламані. Ситуацію певною мірою рятують комунальники, які вручну відкидають сніг.

 «Одним із проблемних питань сьогодні є пішохідні зони. Чому? Тому що два технічні засоби, які мали б працювати на очистку саме пішохідних зон у місті, вони поламались. Технічно там поламались кардан і штеки. Вони зараз вже на стадії завершення ремонту і знову зараз будуть виїжджати на очистку вулиць нашого міста», - зазначив мер.

Він додав, що нині в місті працює 20 одиниць техніки. Однак, як каже новий міський голова, вона застаріла.

«Хочу сказати, що те, що нам дісталось, новообраній команді міської влади в Рівному у спадок, те, що є зараз на балансі, та снігоочисна техніка, яка є на балансі ШЕУ, вона практично вичерпує свій робочий ресурс і ми зараз витягуємо ситуацію і місті Рівне виключно завдяки людському ресурсу.  Тобто, техніка як така – вона вже зношена, вона застаріла», - зазначив Олександр Третяк.

 

Читайте також