Міський голова зустрівся з родинами загиблих афганців (ФОТО)

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-тої річниці виводу військ з Афганістану, міський голова Рівного Володимир Хомко зустрівся з матерями та вдовами рівнян, що загибли у тій війні.

Зустріч у руслі живого діалогу відбулася в приміщенні рівненської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану. Така бесіда відбувається вже вдесяте.

«В обласному центрі діє кілька програм, спрямованих на соціальний захист афганців та членів їх сімей. Батьки та вдови загиблих в Афганістані отримують часткові компенсації на оплату житлово-комунальних послуг та грошові виплати, а також інші разові виплати. Але головне, людське спілкування віч-на-віч.  Хочу запевнити, що міська влада робить і далі робитиме все від неї залежне, щоб якось полегшити життя батькам, вдовам загиблих, інвалідам та ветеранам афганської війни» - підкреслив міський голова.

"Ми завжди ведемо діалог із міською владою. Питання, з якими ми звертаємося до міського голови, вирішуються, особливо побутового характеру. Робота у цьому напрямку ведеться і дуже конструктивно. І з кожним роком ми нарощуємо цю співпрацю все більше й більше," - зазначив голова Рівненської міської спілки ветеранів Афганістану Сергій Зінич.

Під час спілкування родини загиблих воїнів піднімали вкотре чимало проблем побутового характеру, благоустрою міста тощо, які міський голова пообіцяв поетапно вирішити.

Читайте також