Муляренко, де інвестиції?

 Піар

Цікаво, що кілька місяці тому на Рівненщині відбувся «потужний» форум «Велике Рівне. Інвест потенціал». До слова, потужним його називали ті, хто його проводив.

Як інформує Рівненська ОДА, на нього завітали швейцарці, азейбарджанці, турки та поляки. Їм влада показали туристичні об’єкти та поговорила про інвестиції. На ньому можна було побачити Володимира Хомка, Олексія Муляренка, Сергія Паладійчука та інших політиків.

Але коли ти говориш про щось, то це не означає що воно буде. Після його проведення іноземні долари не посипалися. Весь позитив звівся до того, що мер Рівного Володимир Хомко вперше за всі роки виділив одну земельну ділянку на вулиці Млинівський площею близько 6 га землі для якогось майбутнього інвестора. До слова, якщо будувати завод, то потрібна ділянка мінімум від 10 гектарів. Ми б з радістю ще проінформували б вас про ще якісь позитивні зрушення, але наразі це все, що приніс цей захід.

Мова цифр

Основана оцінка роботи влади складалася із соціально-економічних показників. Активісти їх брали із відкритих джерел: Держстату та Мінрегіону.

Тут провальним напрямком роботи влади було виробництво будівельної продукції. Рівненська область стала одним із восьми регіонів, де в період січня-вересня 2016 року відбулося зменшення. Воно склало -18%. До того ж, за збільшенням рівня капітальних інвестицій наша область посіла лише 16 місце.

Читайте також