На благодійний концерт у Рівне приїде соліст гурту «Антитіла»

17 лютого о 14 годині в Рівному відбудеться концерт «Зустріч друзів». Захід проходитиме у Міському Будинку Культури. Для рівнян виступатимуть діти, які пройшли курси хіміотерапії. Крім того, Підтримати наших виконавців приїде соліст гурту Антитіла Тарас Тополя. Діти зможуть поспілкуватися з відомим виконавцем і взяти в нього автографи.

До слова, Фонд Скарбниця Надії з 2009 року опікується онкохворими дітьми Рівненщини, і за цей час у нас з’явилось багато друзів, які допомагають рятувати дітей. Концерт організовано спільними зусиллями благодійного фонду та КЗ «Міський Будинок Культури». Серед запрошених на концерт будуть не тільки благодійники, донори крові, лікарі, волонтери, лікарняні клоуни, а й діти, які подолали рак та їх батьки. Кілька дітей, які проходили курси хіміотерапії, будуть виступати з сольними номерами.

Назва концерту «Зустріч друзів», як і ідея його створення – це зустріч багатьох і багатьох людей, які об’єднались заради допомоги онкохворим дітям. Ми постійно дякуємо нашим благодійникам, помічникам, партнерам. Проте здебільшого це відбувається віртуально, на сторінці фонду, на сайті. А такий концерт - це можливість подякувати особисто тим, хто не лишається осторонь чужої біди.

Більше інформації тут. 

Читайте також