На лялькове дійство в Рівне з`їхалися діти з області (ФОТО+ВІДЕО)

Незабутні емоції, святковий настрій та новорічне дійство подарували дітям працівників поліції актори лялькового театру. Ініціював такі гостини начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук.



У Рівненський академічний обласний театр ляльок сьогодні, 11 січня, приїхали майже 150 дітлахів із усіх районів області. Щирий і радісний дитячий сміх лунав у холі закладу, де малечу розважали казкові персонажі із конкурсами та хороводами. Потому учасники свята подивилися виставу «Рукавичка», за яку подякували акторам оплесками.

«Працівники поліції під час новорічно-різдвяних свят несуть службу у посиленому режимі, — зазначив керівник поліції області Валерій Самчук. — Тож інколи бракує часу, аби провести дозвілля зі своїми дітьми, для яких ці дні по-справжньому казкові. Тому ми і вирішили спільно з колективом лялькового театру організувати їм свято».

Звісно, що на новорічному дійстві не обійшлося і без солодких подарунків, із якими задоволені діти поїхали по домівках, сподіваючись на подальші подібні заходи та зустрічі.

 


Відділ комунікації
поліції Рівненської області 

Читайте також