На підприємстві ексголови Рівненської ОДА Муляренка проводять обшуки

Сьогодні, 31 січня, тривають обшуки в компанії «Сталь-М», співвласником якої є ексголова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, повідомляє видання "Четверта влада". 

За попередньою  інформацією, обшуки проводять за статтею 366-1 Кримінального кодексу України (стаття за декларування недостовірної інформації). Мовляв, посадовець перед звільненням з ОДА і як кандидат в нардепи не вніс у декларацію дані про реконструйоване приміщення (про яке саме приміщення йдеться, наразі не відомо).

Інформацію про обшуки в СБУ області підтвердили. Мовляв, відбуваються на виробничих потужностях. Але яких саме – не відомо. Не знають і причин обшуків, оскільки працівники СБУ «задіяні для слідчих дій, провадження в ДБР».

У ДБР інформацію про обшуки не змогли ні підтвердити, ні заперечити. За номером чергового Територіального управління ДБР, розташованого у Хмельницькому (це відділення займається в тому числі рівненськими справами) сказали, що спілкуватися з журналістами нема кому. Бо посада прес-секретаря у них вакантна. А начальник управління чи його заступник цієї інформації не коментуватимуть. Бо якщо слідчі дії і проводять, то це – таємниця слідства, - пишуть журналісти "Четвертої влади". 

Читайте також