На Рівненщині 58-річний чоловік врятував односельчанку із полум`я: жінка в лікарні із опіками

11 вересня до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: с.Морочно по вул.Центральна Зарічненського району. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Зарічне. Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла у одній із кімнат житлового будинку розміром 6х4 м. (дерев’яний, критий шифером по дерев’яній обрешітці). Вогнеборці відразу подали на ліквідацію вогнегасячі засоби.

Загорання було швидко ліквідовано. Ще до приїзду пожежно-рятувального відділення місцевим жителем Миколою Пишко 1961 року народження було винесено на свіже повітря власницю будинку 1959 року народження та передано працівникам швидкої медичної допомоги. Власницю було госпіталізовано в хірургічне відділення КЗ «Зарічненська ЦРЛ» з опіками І-ІІ ступеня верхніх кінцівок.

Внаслідок пожежі вогнем знищено матрац та одіяло та пошкоджено ліжко у кімнаті житлового будинку.

До ліквідації пожежі було залучено одну одиницю техніки ДСНС та 4 рятувальники. Наразі причина виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.

ГУ ДСНС Рівненщини

Читайте також