На Рівненщині автомобіль в'їхав у стадо тварин: пенсіонерка - у лікарні, корова - загинула (ФОТО)

Учора, 14 листопада, вранці близько 7 год. на Рівненщині на автотрасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» у селі Вельбівне Острозького району трапилася ДТП.

За інформацією правоохоронців, автомобіль «Opel Vectra», за кермом якого перебував 25-річний житель села Бродівського Острозького району, в умовах недостатньої видимості не врахував дорожньої обстановки і збив 66-річну жінку, яка саме гнала на пашу корів і скраю проїзної частини в зустрічному напрямку з велосипедом у руках.

В результаті наїзду пенсіонерка отримала закриту черепно-мозкову травму, забої та переломи гомілки. Її госпіталізували до медичного закладу. Крім цього, одна корова, що йшла перед жінкою, загинула на місці.

До слова, освідування на вміст алкоголю в крові водія показало, що він був тверезий. Автівку ж доставили на територію Острозького відділу поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також