На Рівненщині безвісти зник співвласник гаражного кооперативу

На Рівненщині розшукують безвісти зниклого 79-річного Ігнатія Павловича Кирильчука 1940 року народження з села Бармаки Рівненського району. Про його зникнення заявили до поліції ще 15 червня, коли він не з'явився на заплановане засідання в суд. Його адвокат спочатку самостійно намагався його знайти, однак його телефон був вимкненим.

Розшукуваний є співвласником гаражного кооперативу «Джерело», що знаходиться у Рівному на вулиці Хутірській. І зараз у нього через майнові питання триває судова тяганина з іншим співласником. Востаннє чоловіка бачили ще приблизно 22 травня на території кооперативу, оскільки через намагання зберегти свою частку власності він останнім часом мешкав там у підсобці.

Його прикмети:

на вигляд 80-85 років, зріст близько 170 см худорлявої тілобудови, має коротке сиве волосся.

Працівники поліції звертаються до всіх небайдужих: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо чого чоловіка, одразу повідомляйте про це до поліції за номером телефону: 067-495-29-59 або на спецлінію 102, а також за адресою м. Рівне, вул. Петра Могили, 41 (райвідділ поліції). Конфіденційність кожному гарантують!

Читайте також