На Рівненщині чоловіка піймали на крадіжці грошей

фото ілюстративне

До поліції восьмого грудня надійшло повідомлення від 56-річного жителя села Клин Млинівського району, що невідома особа викрала з його будинку 700 доларів США. У результаті проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські викрили мешканця Демидівщини на вчиненому злочині.

Власник помешкання не одразу помітив зникнення грошових коштів із сейфу, адже ключ від  нього лежав як завжди у схованці. Поліцейські з’ясували, що самотньому чоловікові час від часу по господарству допомагав 25-річний житель сусіднього району. Молодик знав, де знаходяться ключі від будинку та сейфу. Скориставшись відсутністю власника будинку, наприкінці листопада в обідню пору він проник до оселі і викрав усі заощадження — 700 доларів США. Гроші зловмисник уже встиг витратити на власні потреби.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України вирішується питання про повідомлення 25-річному жителю Демидівського району про підозру. Молодику, раніше судимому за майнові злочини, загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також