На Рівненщині дистанційно навчаються мешканці Луганська

Дистанційне навчання економить час і кошти 

Довідково: впродовж 2018 року у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості пройшли професійне навчання понад 10600слухачів, з яких 1891 особа навчалась з використанням дистанційних технологій. Серед професій, що опановували безробітні за цією технологією, - «Перукар (перукар-модельєр)»,«Продавець продовольчих/непродовольчих товарів»,«Кравець», а також напрями підвищення кваліфікації, зокрема,  «Підприємець-початківець».

Для слухачів із Луганщини впродовж 1,5 місяця було прочитано новий курс «Удосконалення умінь та навичок роботи з персональним комп’ютером». Навчання проводилося на базі Новопсковського районного центру зайнятостіза участі  викладача Світлани Бабєєвої та з онлайн підключенням педагогів Рівненського ЦПТО Василя Зданевича та Віктора Красовського.

Як показало анкетування, навчанням слухачі задоволені, адже суттєво підвищили свій кваліфікаційний рівень, зекономивши власні час та кошти. За словами куратора групи Віктора Красовського, позитивними і показовими стали також успішна адаптація слухачів – вимушено переміщених осіб, отримання базових знань тими, хто навчався «з нуля».«Суттєвим показником інтерактивного формату онлайн занять слухачів є, звісно ж, якість зв’язку, - зауважує Віктор Ростиславович. Ми вдячні норвезьким партнерам занадане професійне устаткування луганчанам».

Успішне завершення дистанційного курсу слухачами із Новопсковська підтверджено посвідченнями про професійне навчання, які «онлайн вручив» куратор групи.Випускники виразили вдячність навчальному закладу, зокрема професійним викладачам, за надану можливість отримати і вдосконалити навички роботи на ПК, а також розширити діапазон професійних знань та умінь.

Зауважимо, що наступна група слухачів із Луганщини, яка також навчається в РЦПТО ДСЗ дистанційно, незабаром також демонструватиме підсумки віддаленого навчання та підтверджуватиме рівень отриманих знань.

Контактна інформація

для охочих приєднатися до дистанційної форми навчання у Рівненському РЦПТО ДСЗ:

0362 68 37 95 (старший майстер Віктор Ростиславович Красовський),

e-mail: [email protected].

Читайте також