На Рівненщині діти школи-інтернату побували в ролі поліцейських (ФОТО)

https://www.guard.np.gov.ua

Днями поліцейські охорони завітали до Олександріївської загальноосвітньої школи-інтернату з подарунками та розповіли про діяльність правоохоронців.

Такі зустрічі допомагають їм адаптуватися в суспільстві, нагадати про правила безпеки, систему тривожних кнопок та професію поліцейського охорони. Провів лекцію начальник відділу кадрового забезпечення УПО в Рівненській області, майор поліції Олександр Кубович:

 - Ці діти потребують прикладу для наслідування та моральної підтримки, якої не вистачає у власній сім’ї. Саме тому ми вважаємо цей напрямком роботи не лише благодійним, але перш за все профілактичним, адже чимало дітей зацікавилися роботою правоохоронців і можливо, років за десять, хтось з них пройде відбір і стане поліцейським, - розповів він.

Малюків, що мешкають в школі-інтернаті, правоохоронці запросили прокататися в службовому автомобілі та відчути себе справжнім поліцейським. Один з вихованців закладу вирішив позмагатися з поліцейським в силі, спритності та запропонував змагання з підтягування. В напруженому двобої перемогла дружба, а рахунок завершився нічиєю.

В комунальному закладі Олександріївська ЗОШ-інтернат навчаються дітки від 3 до 18 років. Це діти позбавлені батьківського піклування, з неблагополучних сімей та діти-сироти. Чимало з них мають дуже складну долю, тому їм особливо необхідна підтримка, турбота, увага та моральний приклад для наслідування.

За інформацією управління поліції охорони
в Рівненській області

Читайте також