На Рівненщині - ДТП із потерпілими (ФОТО)

Ранок неділі, село Бранів Корецького району. Там сталась ДТП із травмованими. Стан жінки, яка була пасажиркою у авто – важкий, перелом хребта підтвердився. Про це UA: Рівне  розповіла начмед Корецької ЦРЛ Зіна Швед.
- Жінку зараз переводимо в ЦМЛ в Рівне в нейрохірургічне відділення, вона має спинальну травму, тобто компресійний перелом хребта з порушенням функцій нижніх кінцівок. Тяжкий стан. Її переводять нашим транспортом в супроводі чергового лікаря-анестезіолога на комп’ютерну томографію і подальше вирішення лікування. Хлопчик має струс головного мозку, він їде разом з мамою. Дівчинка лишається у нас в травматології, бо має теж струс мозку, забої м’яких тканин нижніх кінцівок, її стан ближче до задовільного, зазначила лікарка. 

UPD. 10:30 Поліцейські на місці події попередньо встановили, що 37-річний житель столиці на "Hyundai" не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, в’їхав у відбійник та злетів у кювет, де перекинувся. Про це UA: Рівне розповіла прес-офіцерка поліції Марія Юстицька.

За її інформацією, травмувались також 40-річна дружина водія, 14-річний син та 11-річна донька. Їх доставили до медзакладу. Попередньо лікарі діагностували у жінки забій хребта. Діти ще проходять обстеження.

Водій іномарки унаслідок ДТП не травмувався, зараз він спілкується з поліцейськими. За зовнішніми ознаками чоловік був тверезим, утім у нього відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння. 

Як розповіла прес-офіцерка поліції області Марія Юстицька, автомобіль, за кермом якого був чоловік, з'їхав із дороги та перекинувся. У салоні була жінка, у неї травма хребта (яка саме - уточнюється). Також у салоні було двоє дітей. Більше деталей поліцейська пообіцяла розповісти невдовзі.

Із джерела в поліції нам відомо, що в машині було двоє дітей: 2004 та 2008 років народження. Їх стан наразі ми дізнаємось. Попередньо, в авто їхали кияни.

Інформація оновлюється...

Читайте також