На Рівненщині - ДТП: легковик в`їхав під фуру (ФОТО)

Вчора, у середу, 6 березня, близько пів на 11 годину вечора на Рівненщині на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" в селі Птича Дубенського району трапилася ДТП.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, автомобіль «Лада-2121», за кермом якого перебував 27-річний мешканець села Козин Радивилівського району, не дотримавшись дистанції, наздогнав вантажівку «Renault Magnum», за кермом якого перебував 46-річний мешканець Харківської області, що рухалася у попутному напрямку.

Від зіткнення легковика втиснуло під фуру. Відтак, в результаті ДТП постраждав водій "Лади". Його затисло у салоні автомобіля так, що його діставали звідти рятувальники. Після цьього потерпілого з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійними ранами голови, закритим переломом стегна та забоєм грудної клітки госпіталізували до медзакладу.

Також бійці ДСНС провели знеструмлення автомобіля та змили з асфальту охолоджувальну рідину. Після проведення слідчих дій працівники поліції викликали евакуатор та провели деблокування легкового автомобіля за допомогою маслостанції "ХОЛМАТРО".

За цим фактом правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також