На Рівненщині - ДТП за участі трьох автомобілів: є постраждалі (ФОТО)

Сьогодні, 25 вересня, близько 8 год. ранку на Рівненщині у селі Антонівка Березнівського району трапилася ДТП, у якій зіткнулося три автомобілі і двоє людей постраждало. Про це повідомили у відділв комунікації поліції Рівненської області.   

Як з'ясували правоохоронці, автомобіль «Audi A6» на іноземній реєстрації, за кермом якого перебував 20-річний житель селища Дубровиця, обганяючи автівку, що їхала попереду, виїхавши на зустрічну смугу руху для обгону, не врахував дорожньої обстановки і лоб у лоб зіткнувся з автомобілем «Chevrolet Lacetti», що їхав назустріч і за кермом якого перебував 26-річний житель Рівного. Після зіткнення в "Шевроле" також в'їхав автомобіль «Peugeot Partner», що їхав за ним і за кермом якого перебував 28-річний рівнянин.

Внаслідок сильного зіткнення "Ауді" та "Шевроле" вилетіли у кювет. В результаті цього постраждали 29-річний і 24-річний пасажири "Chevrolet Lacetti". У них медики діагностували численні забої та травми голови. Каретою швидкої їх доправили до лікарні.

Попередньо встановлено, що за зовнішніми ознаками водії усіх трьох автомобілів були тверезими. Наразі вони проходять освідування на вміст алкоголю в крові у медзакладі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

 

 

Читайте також