На Рівненщині хлопець вирвав з рук пенсіонерки сумку з грошима

Два дні тому на Рівненщині у селищі Рокитному ввечері невідомий вирвав сумку з рук 69-річної пенсіонерки, коли вона поверталася додому. В сумці було 275 гривень і лікарські засоби. Про цей інцидент жінка одразу повідомила до поліції.

Вже за лічені хвилини на її виклик прибула група реагування патрульних. Інспектор СРПП лейтенант поліції Василь Велігдан і поліцейський СРПП старший сержант поліції Олег Михалєвський за «гарячими» слідами, неподалік від місця вчиненого злочину, затримали зловмисника та вилучили усе викрадене. Ним виявився 24-річний місцевий житель, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки.

За фактом грабежу слідчі розпочали досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 186 кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру. За скоєне хлопцю загрожує позбавлення волі на строк до 4 років.

До слова, вчора потерпіла прийшла до керівництва Рокитнівського відділення поліції, аби висловити подяку патрульним, які оперативно затримали злочинця і повернули їй її майно.

Читайте також