На Рівненщині хлопець з Прикарпаття з ножем напав на двох місцевих молодиків

Фото ілюстративне

Минулої неділі, 28 жовтня, вночі близько 1-ї години на Рівненщині у місті Сарни біля одного з місцевих розважальних закладів трапилася сутичка, у якій двоє осіб отримали ножові поранення.

Як з'ясували правоохоронці, спершу конфлікт виник між трьома молодиками, двоє з яких - місцеві мешканці. У цей час у суперечку втрутився товариш одного з них, 22-річний мешканець Івано-Франківської області. Він раптово дістав складного ножа та вдарив ним одного з місцевих один раз у поперек, а іншого - тричі в тулуб. Після цього зловмисник хотів утекти з місця пригоди, проте його змогли затримати свідки розбірок. 

Внаслідок цього конфлікту 17-річний сарненчанин через проникаючі ножові поранення поперекової ділянки тулуба потрапив до реанімації. Його 27-річний товариш був госпіталізований у хірургічне відділення районної лікарні. Наразі їхній стан стабілізувався і їхньому життю вже нічого не загрожує.

До слова, нападнику з Прикарпаття вже повідомлено про підозру, а вчора, 31 жовтня, суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. Санкція інкримінованої йому статті передбачає за цей злочин покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Наразі триває досудове розслідування у цій справі.

Читайте також