На Рівненщині хочуть створити нового постачальника електрики

фото - Фейсбук

Енергетики розповіли про зміни, пов’язані зі створенням нового ринку електроенергії, повідомляє Рівнеобленерго

23 жовтня у Рівненській обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада, на якій було розглянуто низку питань, пов’язаних зі створенням нового постачальника електричної енергії ТОВ «Рівненська обласна енергопостачальна компанія».

На ній були присутні: заступник директора департаменту – начальник управління енергетики та енергоефективності департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА В.П. Гуз, завідувач сектору Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у Рівненській області В.О. Нечипорук, директор ТОВ «РОЕК» С.О. Безсмертний, представники ТОВ «РОЕК» та ПрАТ «Рівнеобленерго», заступник міського голови м. Рівне О.В. Хмилецький.

До селекторної наради долучилося також 189 учасників з різних куточків області. Це відповідальні керівники структурних підрозділів ОДА та Рівненського міськвиконкому, представники комунальних підприємств області, заступники голів РДА, заступники міських голів обласного значення, представники ОТГ.

Фахівці ТОВ «РОЕК» та ПрАТ «Рівнеобленерго» роз’яснили основні засади створення нового ринку електричної енергії, відповіли на запитання про функції та зобов’язання ТОВ «РОЕК», особливості здійснення процедури держзакупівель електричної енергії в грудні цього року та починаючи з січня 2019 року.

Більш детально читайте на сайтах "Рівнеобленерго" та "Рівненської обласної енергопостачальної компанії"

Читайте також