На Рівненщині мотоцикл без фар в`їхав у легковик: дві особи травмовано (ФОТО)

Учора, у неділю, 24 березня, близько 20 год. на Рівненщині на автотрасі «Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче» в селі Брищі Млинівського району трапилася ДТП з потерпілими.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, мотоцикл на іноземній реєстрації, яким керував 22-річний итель Дубенського району, їхав без увімкнених фар і в'їхав у легковий автомобіль «Volkswagen Jetta», за кермом якого перебував 40-річний мешканець села Новоукраїнка Рівненського району, що їхав попереду у попутному напрямку і саме йшов на розворот.

В результаті зіткнення постраждали мотоцикліст та його 24-річний пасажир. У першого діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, у другого - численні забої та осаднення. Їх обох госпіталізували у травматологічне відділення місцевої лікарні.

До слова, за результатами освідування обидва водії були тверезими.

За цим фактом у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обидва транспортні засоби наразі перебувають на території Млинівського відділення поліції. Правоохоронці встановлюють усі деталі та обставини цієї аварії.

Читайте також