На Рівненщині можлива нова хвиля закриття закладів

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

До кінця тижня стане відомо у якій зоні перебуватиме Рівненська область за новими правилами адаптивного карантину. Є ймовірність, що область потрапить до «помаранчевої» зони, що передбачає деякі посилення карантинних заходів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Рішення стосовно подальшого карантину прийматимуть обласна та районні комісії ТЕБ і НС, спираючись на динаміку захворюваності, завантаженість лікарняних ліжок тощо.

– Можуть розглянути можливість заборони діяльності ТРЦ, фітнес-центрів та інших закладів. Зараз вони працюють. Звертаємось до керівництва закладів з вимогою посилити контроль за дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Для туристичних комплексів, крім готелів, заборони почнуть діяти з «жовтого» рівня небезпеки. Ми зараз знаходимось на межі «жовтого» і «помаранчевого» рівня, – повідомив Сергй Подолін.

Чиновник додав, що протягом останніх днів в області зріс відсоток завантаженості ліжок у опорних лікарнях, а також кількість нових випадків коронавірусу.

Читайте також