На Рівненщині об'єднали два районні суди

https://ost.rv.court.gov.ua

Указом Президента України від 29 грудня 2017 року № 451 «Про реорганізацію місцевих загальних судів» утворено Здолбунівський окружний суд – у місті Острозі, Здолбунівському та Острозькому районах Рівненської області із місцезнаходженням у містах Здолбунові та Острозі Рівненської області шляхом реорганізації (злиття) Здолбунівського районного суду та Острозького районного суду Рівненської області. Про це пише сайт Судова влада України. 

Наказом Державної судової адміністрації України від 06 вересня 2018 року  № 450 «Про забезпечення виконання Указу Президента України від 29.12.2017 № 451» утворено склад комісії з реорганізації (злиття) Острозького районного суду Рівненської області та затверджено План заходів з реорганізації (злиття) місцевих загальних судів.

11 вересня 2018 року здійснено державну реєстрацію вищезазначеного рішення про припинення Острозького районного суду Рівненської області як юридичної особи та розпочато виконання заходів з реорганізації (злиття) згідно вищезазначеного плану.

Строк визначений органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи для заявлення кредиторами своїх вимог – 12 березня 2019 року.

Читайте також