На Рівненщині підбили підсумки антитерористичних навчань

фото - Фейсбук

23-24 квітня до антитерористичних навчань, що проходили під егідою Служби безпеки України у Рівненській області у місті "атомників" Вараш були залучені патрульні поліцейські. Повідомляє Патрульна поліція Рівненської області.

 

Загалом, інспектори перевірили 714 транспортних засобів та 928 осіб. Виявили водія в стані алкогольного сп'яніння (ч.1 ст.130 КУпАП), 2 свідоцтва про реєстрацію автомобіля з явними ознаками підробки та транспортний засіб з явними ознаками видозмінювання (підробки) номеру кузова.

Також виявили 3 порушення законодавства, допущених водіями автобусів в рамках комплексної перевірки під умовною назвою "Перевізник". По гарячих слідах розкрили крадіжку. Крадія затримали "на гарячому".

Під час відпрацьовування задачі з недопущення здійснення диверсійних нападів на території Рівненської області та об’єкті національної енергетичної системи – ВП «Рівнеська АЕС» усі учасники спільно та успішно затримали і знешкодили всіх умовних диверсантів та доставили в СБУ.

По завершені антитерористичних тактико-спеціальних навчань патрульні отримали високу оцінку за злагоджену спільну роботу і високий рівень взаємодії, результатом чого було досягнення поставленої мети. 

Читайте також