На Рівненщині побудують 2 сучасні спорткомплекси

http://www.rv.gov.ua Будівництво в Сарнах

У Сарнах та Дубровиці Рівненської області будують спортивно-оздоровчі комплекси

Із ходом будівельних робіт ознайомився голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко під час робочої поїздки у поліські райони.

«Ці два об’єкти та спорткомплекс на Макарова у Рівному, співфінансує Державний фонд регіонального розвитку. Приємно, що наші ініціативи підтримують у Києві, бо розуміють необхідність інвестицій у спорт. Загалом сьогодні в області ми працюємо над 120 об’єктами спортивної інфраструктури – це футбольні поля, тренажерні майданчики, стадіони, спорткомплекси, ремонти в спортзалах», - відзначив Олексій Муляренко.

Загальна площа спорткомплексу в Сарнах 3,7 тисяч квадратних метри. Йогопланують добудувати цьогоріч. Тут вже звели адмінприміщення з кабінетами для тренерів, роздягальнями та душовими. Є тренажерна зала та кімната для боксу.

В спортзалі продовжують монтувати трибуни (на фото). Глядацькі трибуни розраховані на 850 місць. Спортзал передбачений для турнірів з міні-футболу, волейболу, баскетболу.

На Дубровиччині вже збудували адміністративний корпус, невдовзі розпочнуть монтувати трибуни спорткомплексу.

Будівництво в Дубровиці

Голова РДА Микола Петрушко переконаний, що найголовніша спортивна споруда в районі дозволить популяризувати здоровий спосіб життя та залучати до занять з різноманітних видів спорту – футболу, мініфутболу, баскетболу, волейболу, тенісу, вільної боротьби, важкої атлетики, боксу. Спорткомплекс розрахований на 300 глядацьких місць з одночасним заняттям видами спорту близько 80 чоловік.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також