На Рівненщині - розбійний напад: хлопець у масці і з пістолетом пограбував жінку у неї вдома

На Рівненщині у селищі Дубровиці вчора, 23 червня, близько 11 год. ранку молодий хлопець здійснив розбійний напад на жінку у неї вдома.

Як з'ясували поліцейські, трапилося це тоді, коли 46-річна жінка займалася господарством у себе вдворі. Коли вона зайшла у будинок, слідом за нею туди увірвався озброєний невідомий у масці та вимагав віддати цінні речі та гроші.

Господиня будинку по голосу одразу впізнала, що це був місцевий 19-річний мешканець, та вимагала від нього покинути її дім. Втім, злочинець, погрожуючи жінці пістолетом, почав нишпорити по будинку. В результаті він знайшов лише 70 доларів США, срібний наручний годинник та столове срібло. Після цього молодик прив’язав жінку до стільця та зник.

Господині будинку вдалося самостійно звільнитися від стільця і мотузок, і вона зателефонувала розповісти про скоєне до свого чоловіка, який у свою чергу вже повідомив про пригоду у поліцію.

Відтак, правоохоронці "впіймали" розбійника одразу після вчиненої крадіжки неподалік автобусної зупинки. Його затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього вилучили вкрадені речі і травматичний пістолет.

Зловмиснику поліцейські вже повідомили про підозру у вчиненні розбою, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Нині молодик перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За вчинений злочин хлопець, який раніше ще не потрапляв у поле зору правоохоронців, може опинитися за ґратами строком до 12 років.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також