На Рівненщині рятувальники влаштували свято для мешканців селища

Рятувальники долучилися до фольклорно-обрядового  свята селища «Диво-вечір на Купала» та організували для жителів селища та гостей цікаву розважальну програму, а також рятували людей від неймовірної спеки

8  липня в смт.Мізоч Здолбунівського району Рівненської області проходив фестиваль «Диво -вечір на Купала».
Долучилися до свята і співробітники Служби порятунку Рівненщини. Рятувальники організували для дітей потужну акцію з різноманітними конкурсами та вікторинами на протипожежну тематику. Також бійці ДСНС продемонстрували пожежно-рятувальну техніку. Глядачі мали змогу на власні очі побачити аварійно-рятувальні автомобілі.
Громадяни могли відчути себе в ролі справжніх вогнеборців, примірявши бойовий одяг, посидівши у спецвтомобілях, а також застосувавши на «практиці» спеціальне обладнання, що використовується для виконання робіт в найекстримальніших ситуаціях.

Родзинкою свята, для мізочан став такий необхідний у спеку прохолодний душ з пожежних стволів. Кожен бажаючий міг сфотографуватися на згадку з бійцями ДСНС або на фоні техніки. Свято пройшло цікаво та насичено, а головне безпечно і без надзвичайних подій.

Фото тут. 

Читайте також