На Рівненщині ще у двох хворих - підозра на коронавірус

Фото - ілюстративне

Станом на вечір середи, 25 березня, на Рівненщині у двох хворих наразі підозрюють захворювання на коронавірусну інфекцію. Про це повідомили в Рівненському обласному лабораторному центрі.

Біоматеріали пацієнтів зараз перебувають у процесі лабораторного дослідження - їм проводять ПЛР-тести на визначення COVID-19.

Відомо, що одна з них - 23-дівчина з Рівного. Вона зараз госпіталізованан в інфекційне відділення Рівненської міської лікарні. Про іншого хворого поки невідомо.

Зазначимо, що робота лабораторного центру Рівненщини відтепер, в частині лабораторної діагностики, полягає у підтвердженні позитивних на SARS-CoV-2 результатів та роботі з контактними людьми хворих.

Нагадаємо, що від початку зародження коронавірусу в Україні на Рівненщині було загалом всього 29 підозр на коронавірусну інфекцію. ПЛР-тести дали негативний результат, тому усі підозри знято. Станом на ранок 25 березня на Рівненщині немає жодного лабораторно підтвердженого випадку захворювання на коронавірус. Втім, загалом в Україні офіційно зафіксовано 113 таких хворих у 13 регіонах України.

Читайте також